Overlijdensbericht Giovanni Burke (1985 – 2023)

Met grote verslagenheid vermelden wij u het plotseling overlijden van onze zeer geliefde collega Giovanni Burke.

Giovanni was naast een gerespecteerde collega ook een vriend en familielid van AMZO. Een correcte, lieve en altijd behulpzaam persoon, waar wij allemaal enorm van hebben genoten. Als professional stond Giovanni altijd klaar om te helpen en “nee” zei hij dan ook zelden. Giovanni liep elke dag met een grote glimlach rond, hoe zwaar en stressvol het werk ook kon zijn. Altijd met het doel zichzelf verder te ontwikkelen en zich constant te verbeteren. Daarnaast was Giovanni erg sociaal in het werk en daarbuiten, een levensgenieter.

Giovanni stond klaar voor iedereen, wanneer of hoe laat je hem ook iets vroeg. Hij laat een lieve zoon achter, familie, vele vrienden en collega’s.

Lieve Giovanni, woorden schieten tekort en het besef dat jij er niet meer bent is hartverscheurend. Jouw onverwachts overlijden laat een diepe wond achter bij ons allemaal. Je grote glimlach en positieve levensenergie zullen wij erg missen. Bedankt voor alles wat je voor iedereen hebt gedaan. Wij zijn dankbaar dat wij jou hebben mogen leren kennen en je dagelijks om ons heen te hebben gehad. Wij hebben gelachen en gehuild met elkaar. Je waarde voor ons als persoon en collega zullen wij nooit vergeten.

Giovanni, wij verliezen met jou een familielid. Rust zacht, wij houden van je en zullen je nooit vergeten.

Vrijblijvend Contact Opnemen?

Klik dan op onderstaande knop om naar onze contactpagina te gaan en neem vrijblijvend contact met ons op.