“Wim is weg” Wim van den Broek (1946 – 2023)

Met groot verdriet vermelden wij het overlijden van één van de grondleggers van AMZO, namelijk Wim van den Broek.

Met trots eren wij zijn leven en gedachtegoed middels het uitdragen van de visie van AMZO. Wim heeft met zijn vele ervaringen in de jeugdzorg binnen Nederland een enorme bijdrage gehad in het werkveld en de oprichting en ontwikkeling van AMZO. In bijna alle geledingen waren zijn krachten gekend, van beleid tot personeel, vooral altijd denkend in het belang van kinderen en ouders/verzorgers. Wim was zeer kundig, stond voor iedereen klaar, kritisch doch vooruitstrevend en had een sterke mening die hij niet onder stoelen of banken schoof. Bovenal was Wim een krachtig en mooi persoon.

Zoals zijn karakter betaamt heeft Wim nog tot zijn laatste momenten zijn passie in het werken voor AMZO kunnen uitvoeren en even zo krachtig “in control” heeft hij vredig afscheid genomen van al zijn dierbaren en naasten, om het leven op vrijdag 13-10-2023 te laten.

Wim, er zijn te weinig woorden om onze dank als organisatie en team aan jou te omschrijven in alles wat je voor ons hebt gedaan en betekent. Ons respect en waardering is dan ook onbegrensd. Zoals jij het graag omschreven had willen zien, vermelden wij daarom aan u “Wim is weg”.

Rust zacht Wim, wij zullen je nooit vergeten.

Vrijblijvend Contact Opnemen?

Klik dan op onderstaande knop om naar onze contactpagina te gaan en neem vrijblijvend contact met ons op.